Najaar 2017/ Voorjaar 2018  voor het laatst bijgewerkt op 03-12-2017

Wedstrijd Bedum JO17-2 - OKVC JO17-1

Afgelopen zaterdag speelden wij een uitwedstrijd tegen Bedum. Het begin van ons was opnieuw erg slordig. Met als gevolg dat wij met 4-0 achterstand de rust in gingen. Vanaf de eerste minuut van de tweede helft was OKVC vele malen steker dan Bedum, en dat gaf meteen zelfvertrouwen. Met goed voetbal kwamen wij terug naar: 4-1, 4-2 en 4-3. Helaas geen punt(en) kunnen meenemen naar Oldehove, maar de tweede helft heeft ons wel goed gedaan en dat nemen wij mee naar de volgende wedstrijd tegen VVS op 7 april om 12:15 uur thuis.

Doelpuntenmakers:
Maarten
Otis
Erik

Tijdens de wedstrijd heeft Laurens Mos nog prachtige foto's gemaakt, dank daarvoor. ?

Wedstrijdverslag Velocitas 1897 JO17-3- OKVC O17-1

De wedstrijd begon om 2 uur en de temperatuur was rond het vriespunt .OKVC nam de aftrap en het duurde niet lang en OKVC kwam op voorsprong door een treffer van Gert-Jan daarop volgde een treffer van Maarten die de bal vanuit een penalty in de linkerhoek schoot. Na de rust kon Gert-Jan nog een treffer op zijn naam schrijven. Na verloop van tijd ging Velocitas zich meer met de wedstrijd bemoeien en al snel maakte zij een goal uit een penalty die door hands tot stand is gekomen. Na deze tegengoal pakte OKVC het weer op en maakte Otis het vierde doelpunt. Na een aantal minuten lukte het Velocitas toch weer om te scoren. Uiteindelijk is de wedstrijd gestaakt door een zware blessure van één van de tegenstander waar een ambulance aan te pas moest komen. Daardoor is de eindstand van de wedstrijd na 60 minuten al beslist.

Geschreven door: Tom

wedstrijdverslag OKVC JO17-1 SV Bedum JO17-3

Na een goed gespeelde wedstrijd vorige week tegen HFC'15, mochten wij gisteren thuis aantreden tegen SV Bedum. De eerste helft was wat zoekende voor OKVC met als gevolg 2-0 in de rust. De tweede helft wisten de mannen van OKVC het goed op te pakken en er werd gewonnen met 9-1. Onze positie in de ranglijst veranderd niet. Volgende week spelen wij een uitwedstrijd tegen Velocitas om 14:00 uur. Tot dan!